BOSZICHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 87 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Boszicht. Meer weten? Ontdek meer

22 mrt 2024 om 19:12 Zeer lekkere burgers en goede saus Dan zit je goed vol na tijds zeker een goed aanrader
21 mrt 2024 om 20:46 Chili was goed, burger was goed, patat was sompig
18 mrt 2024 om 5:16 Het eten was een feestje. Je proeft de zorg en aandacht die erin gestopt is. Zeker voor herhaling vatbaar!
8 mrt 2024 om 21:41 Zo lekker, elke keer weer!
10 feb 2024 om 20:00 Erg lekker eten! Bezorging zou een uur duren, eigenaar belde na een uur dat er een fout was gemaakt met bezorgen en dat hij de bestelling opnieuw ging maken. Binnen 30min was hij er met 2 gratis drankjes en vaak excuses aangeboden. Netjes opgelost!
4 feb 2024 om 15:31 Hele vriendelijke bezorger en lekker eten
4 feb 2024 om 15:30 Ik heb het eten opgehaald
2 feb 2024 om 20:20 Heerlijk eten! Bbq kip met lekkere rijst en dat zelfgemaakte sausje is echt verslavend lekker
29 jan 2024 om 12:10 Boszicht burger was erg lekker, de kippendij helaas erg droog en algeheel nog net lauw, na in totaal 2 uur wachten.
29 jan 2024 om 8:52 De frieten waren erg mushy. De hamburger was zeer lekker en grote portie. Vaders vind dat de hamburger (dubbele cheeseburger) wat warmer kon.
7 jan 2024 om 20:46 Ik had het boszicht hamburger menu. Was echt superlekkere hamburger! Echt een aanrader.
28 dec 2023 om 23:33 Ik schrijf normaal geen recensies, maar voor vandaag maak ik een uitzondering. Het eten van mij en Sjon was perfect, onnie Sjon?